E ftuar në emisioni ‘Nin’ këngëtarja Xhensila Myrtezaj ka ndarë me ndjekësit kujtime nga fëmijëria e saj si dhe ka folur për mënyrën se si është rritur.

Xhensila Myrtezaj & Pirro Cako - Sekreti im - YouTube

Ndër të tjera këngëtarja ka treguar se ajo bashkë me motrën e saj janë rritur vetëm nga e ëma, si shkak i div orcit të prindërve. Xhensila tregon se ajo dhe motra kanë rënë p r e e paragjykimeve por e vetmja mënyrë për ti kaluar të gjitha për Xhensilën ishte muzika.

Kam qenë shumë fëmijë i ndrojtur, e vetmja dritare që ka qenë hapur për mua ka qenë muzika. Paragjykimi ka qenë e vazhdon. A do mundja unë të bëja atë që nëna ime ka bërë? Ime më ka lu ftuar shumë për mua për motrën time, u përpoq me mish e shpirt që të shkollohemi për të qenë në rrugën e drejtë. Mami gjithmonë ka qenë nënë konservatore. Unë mendoj që këto nëna dhe këto raste u duhen dhënë ndihmë edhe nga shteti edhe nga ne si komunitet. Ato janë he roina të vërteta”, ka thënë Xhensila.

Xhensila Myrtezaj (@XhensilaOficial) | Twitter

Xhensila Myrtezaj devolli.princ.official

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here