Zbardhet mesazhi b.ombë në telefonat e socialistëve, Gazetari zbulon prapaskenat, ja ç’do bëhet sot, lëvizja e bujshme ndaj…


Është zbardhur mesazhi mes socialistëve. Ka qenë gazetari Muhamed Veliu, ai i cili ka zbërthyer mesazhin ndërsa ka bërë me dije se sot grupi parlamentar i PS-së ka nisur mbledhjen e firmave për të mbështetur propozimin e shkarkimit të presidentit Ilir Meta.

“Bazuar ne disa shkelje te renda te Kushtetutës sipas parashikimeve te nenit 90, nga ana e Presidentit Ilir Meta përpara dhe gjate fushates zgjedhore, ne konsultim me Kryesine e Grupit Parlamentar kemi vendosur te inicijojme Proceduren e Shkarkimit te Presidentit te Republikes. Per kete qellim ju lutem siguroni prezencën tuaj pranë Zyres se Grupit Parlamentar per te firmosur PROPOZIMIN PER SHKARKIMIN E PRESIDENTIT.”

Vendosmërinë për shkarkimin e presidentit e ritheksoi edhe një ditë më parë kryeministri Edi Rama i cili tha se nuk do të humbet kohë dhe se parlamenti aktual do të shkarkojë presidentin.

 


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *