Zbardhet par/ashikimi i fr/ikshëm i Nostradamusit për vitin 2021

Astrologu i ndjerë është vlerësuar si parashikues i saktë i ngjarjeve të ndryshme botërore, përfshirë ngritjen e Hitl/erit dhe su/lmet terr/oriste të 11 shtatorit.Natyrisht, me parashikimet e tij të shkruara shumë kohë më parë, ato janë tepër të paqarta, që do të thotë që ju mund t’i interpretoni si të dëshironi, por megjithatë, këtu është një përmbledhje e disa prej gjërave që Nostradamus besohet të ketë shkruar për vitin 2021, transmeton Lajmi.net.Së pari, ne mund të përballemi me një ap/okalips zo/mbie, sipas Yearly Horoscope, duke paralajmëruar ‘të këq/ija të mëdha’. “E gjithë bota do të marrë fu/nd“, shkroi ai. Ai gjithashtu paralajmëroi se ‘pas telasheve të mëdha për njerëzimin, një më i madh është përgatitur, përballja me urinë’.Krahas urisë dhe zom/bie, 2021 do të jetë një vit i keq edhe kur bëhet fjalë për katastrofa natyrore, sipas Nostradamus. Ai besoi se do të duhet të përballemi me stuhi të ashpra, një asteroid që do të god/asë Tokën po afrohet dhe një tër/met i madh pritet të godasë SHBA. /Lajmi.net

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *