Zbarkon FNSH në qytet, aksion “blic” me 13 furgonë që rrethojnë … –

Fushë Kruja është zgjuar sot rrethuar nga forca të shumta policie që zhvilluan një aksion antidroge.

Sipas policisë operacioni është me fokus Niklën dhe objektiv goditjen e fenomenit të kultivimit të kanabisit, por edhe kapjen e personave në kërkim.

Në operacion u perfshine 13 furgonë dhe makina policie në Nikël dhe Ishëm.

Po sipas të njëjtave burime në dy zonat që është stacionuar policia janë evidentuar nga droni 31 parcela me kanabis në fshatrat e thellë të Niklës dhe 12 në Ishëm.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *