Janë zbardhur të tjera detaje nga ngjarja e ndodhur në Pogradec, ku një grua u gjet e pajetë në banesë në orët e mbrëmjes.

Pogradec, tritol banesës së pronarit të televizionit lokal – aktuale.mk

Bashkë me gruan e pajetë, në banesë u gjet edhe një djal mashkull i moshës 10 vjecc.

Dyshohet se fëmija ka qëndruar 24 orë pa ushqim, ccka ccon në dyshimet se gruaja mund të ketë vd e kur më herët se të gjendej trupi në banesë.

Pas trajtimit në pediatric fëmija mësohet se ka rimarrë vete. Ndërkohë nga institucionet do të njoftohet Shërbimi Social Korçë për të gjetur zgjidhjen se si do vijohet me strehimin e fëmijës. Fëmijës do t’i bëhet edhe test Covidi, pasi është gjetur i pa ngjyrë nga p oli cia, (i n xirë) nga mungesa e ushqimit.

Tr ag jike në Pogradec/ Gjendet pa shenja jete në banesë gruaja në Pogradec.  Bashkë me të dhe një fëmijë, por... -

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here