Çfarë do të thuhet mes Ferman dhe Ali?  Ndërkohë në marrëdhënien mes këtij të fundit dhe Nazllës sa vijnë dhe shtohen debatet. Por çfarë do të bëjë Nazllë që t’i kthejë buzëqeshjen Aliut?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Beliz dhe Ferman? Një futbollist i njohur turk vjen në gjendje të rëndë në spital.

Cili do të jetë kërcënimi që Ali do të marrë nga i afermi i tij? Si po shkon marrëdhënia mes Nazllës dhe Aliut? A do të ketë guximin ajo ta nxjerrë në mes të rrugës babain e saj? Çfarë po ndodh me Dorukun?

Nazllë e dëshpëruar kërkon ndihmen e Aliut që të harrojë për ca momente vuajtjen që i shkaktoi babai i saj. Por sa i gatshem do të jetë Ali që të përshtatet me atë që ajo kërkon?


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here