Mehdi i gjendur në vështirësi shkon t’i kërkojë para borxh Nazllës. Zejnep nga ana tjetër shkon të takojë vëllain e Bareshit i cili është në depresion të thellë.

A do të mundet ajo të zbusë agresivitetin e tij dhe ta bashkojë atë me Bareshin?


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here