Zbulohet me kë do të dalë Jaman, me Zuhal apo me Seher – Korrieri.net


Seher dhe Jaman takohen rastësisht në tezgën e baba Arifit. Çfarë do të thuhet mes tyre? Jaman dëgjon biseden kur Seher refuzon propozimin e Selimit. A do ta zbusë kjo sjelljen e tij ndaj saj?

Jaman vendos që të çojë Jusufin në park. Kë do të zgjedhë ai që ta shoqërojnë atë, Seherin apo Zuhalin?

Nderkohe qe nje dite me pare Jaman i mbushur me mllef nuk lejon që Seher të takohet me Jusufin. Ikbal dhe Zuhal përfitojnë nga situata për t’u kujdesur për të voglin në mënyrë që t’i bien në sy Jamanit.

Seher po përndiqet nga armiqtë e Jamanit…


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *