Zejnep merr në dorë kompaninë, të hënën në “Shtëpia ime, fati im”
Zejnep bën mbledhjen e parë me bordin drejtues dhe jep një intervistë për mediat. Cila është arsyeja e vërtetë e hakmarrjes së Nesrinit? Barëshit i shtohen dyshimet kur Tarëk nuk pranon të dalë në foto si bashkëpunëtor i kompanisë që Zejnep drejton. Çfarë do të bisedojnë Nuh dhe Emine?Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *