Zhaklin Lekatari: Ky eshte djali shqiptar qe do te beje s*ks me kusheriren e tij

Zhaklin Lekatari eshte nje nder blogeret e para qe flet hapur reth s*ksit dhe mardhenieve s*ksuale pa ndrojtje.

Ajo ne blogun e saj “Tabu” flet per tema te tilla, dhe shpesh here u pergjigjet pyetjeve te ndjeksve te saj.

Por sot ne instagramin e saj, i heq masken nje prej atyre qe u kane shkruajtur, nje djale shqiptar qe pretendon se do te beje s*ks me kusherin e tij.

Aq eshte dashur qe Zhaku, te vendos ne story profilin e tij e te shkruaje qe:

KY ESHTE PROFILI I NJE DJALI QE DO TE BEJE S*KS ME KUSHERIN E VET. TI KUSHERIRE NESE ME DEGJON MOS I BESO, SEEPSE JE AFER PER*UNIMIT. NDAJENI ME NDIHMONI TE GJEJ VAJZEN

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *