Zi dhe lot! Foshnja muajshe humb jetën nga koronavirusi, mjeku rrëqeth: Ju lutem prindërve…

0
25

This post has already been read 19 times!

Covid-19 ka marrë shumë jetë. Një ndër vendet më të prekura janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Filipine, një foshnje 16 ditëshe shërohet nga COVID-19

Nga ky vend raportohet se një foshnje vetëm 2 muajshe ka humbur jetën nga koronavirusi. Foshnja ishte nga Miçigani.

Gjatë një konference për pandeminë e Covid-19, Dr.Joneigh Khaldun tha se tani edhe fëmijët po preken nga Covid-19.

Ai shtoi:
Studimet tregojnë se edhe pse fëmijët janë më pak të rre zi kuar të vuajnë ser iozisht Covid-19, ai sërish mund t’ua marrë jetën atyre.

Në një kohë kur më të vegjlit po kthehen në shkollë pavarësisht koronavirusit , prindërit duhet të jenë vigjilentë.

Mjeku tha thënë edhe se është shumë i trishtuar nga ky lajm dhe u ka shprehur ngushëllimet prindërve të tij.

koronavirus

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here