Zi e madhe/ Kamioni merr përpara autobuzin: 19 veta kanë dhënë shpirt

0
11


Njëmbëdhjetë njerëz u v ra në dhe 19 persona të tjerë u p lag osën pas p ërp lasjes së një kamioni dhe një autobusi pasagjerësh në Kinën lindore.

Ak siden ti ndodhi në orët e para të së Dielës, ku kamioni kaloi ndarësin qendror në mes të një autostrade në provincën lindore të Jiangsu dhe u p ërplas me një autobus që udhëtonte në drejtim të kundërt, duke shkaktuar kështu dhe përm bysjen e autobusit.

Pë rplasja gjithashtu bëri që dy kamionë të tjerë që lëviznin pas autobusit të humbnin kontrollin ndërsa u përpoqën të shmangnin ak sid entin, sipas një deklarate nga byroja e menaxhimit të trafikut të Ministrisë së Sigurisë Publike të Kinës, e cila po he ton dhe ngjarjen.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here