Zi e madhe/ U zunë për një gradh: Dy vëllezërit shqiptarë i marrin jetën 50-vjecarit


Një ngjarje rën dë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në fshatin Luzni të Dibrës. Dy vëllezër i kanë marr ë je tën një person tjetër.

Burime nga p oli cia thanë se është vra rë 50-vjeçari Xhetan Konesha, dhe në pr an ga është vënë Muhamet Mera, 30 vjeç. Ndërkaq në kërkim është 42-vjeçari Altin Mera, i cili sipas p ol icisë është ar rati sur duke ikur në pyll.

Burimet poli core thanë se, sher ri ka ndodhur për shkak të një gardhi mes dy familjeve Konesha dhe Mera.

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *