Ky është 41-vjeçari shqiptar që ra teksa po rregullonte antenën

0
97

This post has already been read 91 times!

Është zbuluar ident iteti i personit që humbi jetën mesditën e sotme në Pogradec, ndërsa ra nga lartësia duke rregulluar antenën.

Rreziku i antenave celulare mbi pallate, qytetarët të shqetësuar për rrezet vdekjeprurëse - Aktualitet

Ai është 41 vjeçari, Aurel Spaho. Spaho ra nga kati 5-të i ndërtesës dhe gjeti vdekjen e menjëhershme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here