Zi! Shkoi në spital për të lindur, shqiptarja humb jetën bashkë me foshnjen: Dh imbje e madhe

  0
  26

  This post has already been read 17 times!

  Në Klinikën për Gjinekologji dhe Obstetrikë në Qendrën Klinike “Nënë Tereza” në Shkup, ndërroi jetën një nënë, të cilës dje iu bë një pr erje ce zar iane dhe u konstatua se foshnja kishte v de kur.

  Почина родилка во Специјалната гинеколошка болница - Чаир, бебето е живо

  Rasti për ‘Kanal 5’ u konf irmua nga drejtoresha e Gjinekologjisë, Viktorija Jovanovska, e cila njoftoi më shumë detaje për nesër.

  Jovanovska informon se kjo është një nënë e cila ka pasur shtatzëninë e 12-të dhe se deri më tani ajo ka bërë gjashtë abo rte dhe gjashtë lindje.

  Familja e lehonës tanimë të ndjerë, tha se ajo u dërgua dje në Gjinekologji, kështu që pasi u bë fëmija Ce Te Ge dhe sipas tyre, u konstatua se gjithçka ishte në rregull, për të cilën ata kanë një dokument siç pretendojnë. Por, siç thonë nga Klinika, gruas iu tha se Ce Te Ge nuk është edhe aq e mirë dhe ata i thanë asaj që të kthehej për një kontroll tjetër brenda një ore.

  Por kur e kanë kërkuar, ajo ka shkuar pa u paraqitur në shtëpi. Sipas familjarëve të lehonës, gjoja i është thënës që sot të shkojë për kontrollë, dy orë pas ekzaminimit të bërë dje gjatë rrugës për në shtëpi, siç shpjegojnë të afërmit e saj, ajo është përgjakur dhe dërgohet përsëri në spital, pas së cilës ajo iu nënshtrua një operacioni cezarian.

  Shkup, vdes 29 vjeçari pas sepsës së marrë në një spital privat

  /RDA News

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here