“Zogu i Tiranës” harrohet nën masën “arrest shtëpie”, ankesa: S’dal dot, mbeta pa shkuar te berberi!

Prezantuesi i njohur i ekraneve, Hermes Nikaj, i njohur si “Zogu i Tiranës”, pas ndalimit të bujshëm disa kohë më parë, u lirua nga Brgū 313, ku qëndroi për gati 5 muaj.

Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tiranë ndryshoi masën e sigurisë nga “arr est në bu rg”, në “arr est sht ëpie” për Hermes Nikajn, i aku zuar për favorizim pro stit ucioni.

Pas vendimit të gjykatës, “Zogu i Tiranës” ndodhet ende nën “a rr est shtëpie”, dhe madje në këtë periudhë ai nuk ishte shfaqur aktiv as në rrjetet sociale.

Sot ai është rikthyer duke postuar foton e parë, pas shumë kohësh.

Hermes shfaqet me një pamje ndryshe, me mjekër dhe i transformuar nga “arr esti shtëpiak”.

Ai tregoi se nuk ka mundur të shkojë tek berberi.

“Ne ‘arr est shtepie’, jena bo icik me shku te berberi po s’dalim dot ca me bo”, shkruan Hermesi krah fotos që bëri publike.

Nuk dihet sa është periudha e masës “arr est shtëpie” që i është caktuar nga gjykata, për Hermes Nikaj, madje disa komentues me shaka janë shprehur, se nga situata që po kalojmë dhe problemet e shumta me të cilat përballet shoqëria dhe sistemi i drejtësisë, ai mund të jetë harruar fare.

/RDA News