Zot na ruaj mendjen/ Tragjedi e rëndë, thellohet bilanci i të vdekurve, Fotot e familjeve të shuara nga aksidenti fatal –

Tragjedi e rëndë është ajo që ndodhi në Itali ku kabina e teleferikut Stresa-Mottarone ra në humnerë dhe 14 persona ndërruan jetë.

Viktima më e vogël ishte 2 vjeç. Një djalë pesë vjeçar lufton mes jetës dhe vdekjes në spitalin Regina Margherita në Torino.

Teleferiku

Biran Amit, i lindur në Israel më 2 shkurt 1991 dhe rezident në Pavia;

Peleg Tal, lindur në Israel më 13 gusht 1994 dhe rezident në Pavia;

Biran Tom, lindur në Pavia më 16 mars 2019 dhe rezident në Pavia;

Barbara Cohen Konisky, lindur në Izrael më 11 shkurt 1950;

Itshak Cohen, lindur në Israel më 17 nëntor 1939;

Mohammadreza Shahisavandi, lindur në Iran më 25 gusht 1998, rezident në Diamante (Cosenza);

Serena Cosentino, lindur Belvedere Marittimo (Cosenza) më 4 maj 1994 dhe rezident në Diamante (Cosenza);

Silvia Malnati, lindur në Varese më 7 korrik 1994, rezidente në Varese;

Alessandro Merlo, lindur në Varese më 13 prill 1992, rezident në Varese

Vittorio Zorloni, lindur në Seregno, Milano, 8 shtator 1966, rezident në Vedano Olona (Varese)

Angelo Vito Gasparro, lindur në Bari më 24 prill 1976, rezident në Castel San Giovanni (Piacenza)

Roberta Pistolato, lindur në Bari më 23 maj 1981, rezidente në Castel San Giovanni (Piacenza)

Të dhënat personale të një fëmije 9 vjeç që humbi jetën në Regina Margherita në Torino nuk janë bërë të ditura.

This slideshow requires JavaScript.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *