Zoti e bëri djaLë, por ai nuk e di si ndihet/ Habit me rrëfimin 38-vjeçari: Vesh fund sipër pantallonave, nuk e di jam burrë apo grua

0
26

This post has already been read 15 times!

Ai lindi si djalë, por thotë se nuk ndihet as grua dhe as burrë. Tani është 38 vjeç dhe thotë se nuk e di se si ndihet si burrë, apo si grua.

Kommunalwahl in Stuttgart: Nicht Frau, nicht Herr, einfach Dschei Dschei -  Stuttgart - Stuttgarter Nachrichten

Kjo është historia e Jasmin Janosch Link. Ai ka aplikuar në zyrën e regjistrimit të Shtutgartit për të treguar gjininë “e larmishme”.

Jasmin Janosch Link mban pantallona dhe një fund mbi to. Flokët i mban të lidhura bisht. Ai nuk do që ta quajnë as ai dhe as jo, pasi nuk e di si është.

38-vjeçari ka habitur shumë me historinë e tij, po ashtu ai ka thënë se kështu është ndjerë, që i vogël. Këtë histori e ka sjellë ”Bild”.

Day trips from Stuttgart, Germany: Tübingen - Travel on a Time Budget

 

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here