A do të mundet Jaman t’i rrefejë Seherit çfarë ndjen për të?

Zuhal duke parë afrimitetin që Jaman dhe Seher kanë krikuar me njëri-tjetrin, e kyc Seherein në bodrum.

Kush ndodhet tjetër në atë dhomë?

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here